By Jonas Gülstorff

"Rumklang" er Jonas Gülstorffs fjerde digtsamling. Denne gang møder ordene hans anden ardour, musikken. Med over ti albums bag sig og tusindvis timer brugt på at øve, indspille og producere, prøver han at forstå hvor musikken kommer fra og beskrive den. Jonas Gülstorff flyttede til manhattan i 2009, og der blev skriveriet suppleret med et activity i New Yorks største boghandler. Han har tidligere arbejdet som studievært, skuespiller og som performer på den danske spoken-word scene, hvor han med bandet Poeten og Lillebror har tuneret hele landet. Som manufacturer har han b.la. produceret albums for Szhirley, Karl Bille og Saseline. Coveret til "Rumklang" er lavet af den Amerikanske kunster Colin Ruel.

Show description

Read or Download Rumklang (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Den intelligente kvinde: - lad talenterne udfolde sig! (Danish Edition)

En manhattan tids veluddannede og selvstændige kvinder er på vej mod at overtage flere og flere af erhvervslivets topposter, og de er efterspurgte. males for at det kan ske på en god og afbalanceret måde i forhold til det hele liv, som er så vigtig for den moderne kvinde, må det ske clever. Den new york tids topkvinde må ikke naked være faglig dygtig, hun må også kende sig selv, have handlekraft til at træde selvstændigt frem og mod til at vise, hvad hun har at byde på.

Sult (Danish Edition)

Underfundige digte med overraskende associationer, der følger deres egen naturlige logik.

Sange-digte-bønner: - fra 1969 til 2015 (Danish Edition)

Dette er mine sange, digte og bønner. Sangene er skrevet til min musikgruppe Klosterband, som jeg spillede med i starten af 70-erne. Digtene er skrevet over en længere periode, og udtrykker de stemninger, som livet bringer de fleste unge og ældre mennesker i. Bønnerne er skrevet lower than ophold på Rigshospitalet i 2012.

Tre aforismesamlinger (Danish Edition)

Fra jeg var ung, har jeg skrevet digte - naturbeskrivelser males især strøtanker, der fyldte noget særligt i tidens virkelighed og som samtidigt gjorde indtryk i mine dybere lag. Det blev til utallige tanker, som jeg for en del år siden genlæste og omdannede til bogens tre aforismesamlinger. Hvis disse aforismer kan blive til thought og måske nytænkning for mine læsere er min glæde ved at skrive og supply indholdet videre blevet opfyldt.

Extra info for Rumklang (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Rumklang (Danish Edition) by Jonas Gülstorff
Rated 4.45 of 5 – based on 31 votes