By J.K. Rowling,Hanna Lützen

Efter en rædsom sommer hos familien Dursley vender Harry tilbage til Hogwarts for at fortsætte sin troldmandsuddannelse. males forude venter atter et dramatisk skoleår. Nogle skræmmende og uforklarlige angreb finder sted på skolen, og Harry hvirvles ind i opklaringen af et dystert mysterium om et hemmeligt kammer og et gruopvækkende uhyre ...

Show description

Read or Download Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer (Harry Potter-serien) (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Den intelligente kvinde: - lad talenterne udfolde sig! (Danish Edition)

En new york tids veluddannede og selvstændige kvinder er på vej mod at overtage flere og flere af erhvervslivets topposter, og de er efterspurgte. males for at det kan ske på en god og afbalanceret måde i forhold til det hele liv, som er så vigtig for den moderne kvinde, må det ske clever. Den big apple tids topkvinde må ikke naked være faglig dygtig, hun må også kende sig selv, have handlekraft til at træde selvstændigt frem og mod til at vise, hvad hun har at byde på.

Sult (Danish Edition)

Underfundige digte med overraskende associationer, der følger deres egen naturlige logik.

Sange-digte-bønner: - fra 1969 til 2015 (Danish Edition)

Dette er mine sange, digte og bønner. Sangene er skrevet til min musikgruppe Klosterband, som jeg spillede med i starten af 70-erne. Digtene er skrevet over en længere periode, og udtrykker de stemninger, som livet bringer de fleste unge og ældre mennesker i. Bønnerne er skrevet below ophold på Rigshospitalet i 2012.

Tre aforismesamlinger (Danish Edition)

Fra jeg var ung, har jeg skrevet digte - naturbeskrivelser males især strøtanker, der fyldte noget særligt i tidens virkelighed og som samtidigt gjorde indtryk i mine dybere lag. Det blev til utallige tanker, som jeg for en del år siden genlæste og omdannede til bogens tre aforismesamlinger. Hvis disse aforismer kan blive til concept og måske nytænkning for mine læsere er min glæde ved at skrive og provide indholdet videre blevet opfyldt.

Extra resources for Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer (Harry Potter-serien) (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer (Harry by J.K. Rowling,Hanna Lützen
Rated 4.23 of 5 – based on 40 votes