By Julien Coallier

Billeder af amerikanske tropper, og allierede, der udfører forskellige operationer i og omkring Afghanistan. Indholdet omfatter lease forbedrede billeder, uden etiketter eller titler.

Show description

Read or Download Fotobog: Amerikanske Tropper - Afghanistan Krigen: digitale tidsalder udgave (Danish Edition) PDF

Best danish ebooks books

Den intelligente kvinde: - lad talenterne udfolde sig! (Danish Edition)

En long island tids veluddannede og selvstændige kvinder er på vej mod at overtage flere og flere af erhvervslivets topposter, og de er efterspurgte. males for at det kan ske på en god og afbalanceret måde i forhold til det hele liv, som er så vigtig for den moderne kvinde, må det ske clever. Den big apple tids topkvinde må ikke naked være faglig dygtig, hun må også kende sig selv, have handlekraft til at træde selvstændigt frem og mod til at vise, hvad hun har at byde på.

Sult (Danish Edition)

Underfundige digte med overraskende associationer, der følger deres egen naturlige logik.

Sange-digte-bønner: - fra 1969 til 2015 (Danish Edition)

Dette er mine sange, digte og bønner. Sangene er skrevet til min musikgruppe Klosterband, som jeg spillede med i starten af 70-erne. Digtene er skrevet over en længere periode, og udtrykker de stemninger, som livet bringer de fleste unge og ældre mennesker i. Bønnerne er skrevet less than ophold på Rigshospitalet i 2012.

Tre aforismesamlinger (Danish Edition)

Fra jeg var ung, har jeg skrevet digte - naturbeskrivelser males især strøtanker, der fyldte noget særligt i tidens virkelighed og som samtidigt gjorde indtryk i mine dybere lag. Det blev til utallige tanker, som jeg for en del år siden genlæste og omdannede til bogens tre aforismesamlinger. Hvis disse aforismer kan blive til thought og måske nytænkning for mine læsere er min glæde ved at skrive og provide indholdet videre blevet opfyldt.

Extra resources for Fotobog: Amerikanske Tropper - Afghanistan Krigen: digitale tidsalder udgave (Danish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Fotobog: Amerikanske Tropper - Afghanistan Krigen: digitale by Julien Coallier
Rated 4.12 of 5 – based on 41 votes